Julfest

Stor julfest igår hos Shiraz och Jall och det de inte hade i fråga om juldekoration finns bara inte på världskartan, inklusive en kille som satt och spelade piano när man kom innanför dörren. En av kvällens höjdpunkter var ”Secret Santa” , man hade med sig en inslagen julklapp som las under julgranen och fick en lapp med sitt namn som sedan drogs i tur och ordning. När det var din tur fick man antingen ta en julklapp från granen eller stjäla en av de andra som öppnat sina. Tommy lyckades bara få en massa sprit som var väldigt populärt, han blev av med sina paket i ett kör, men kom slutligen i land med en korg med choklad, jag plockade hem en vikt, alltså en sådan man använder i aerobics och den blev jag fast med, märkligt nog ville ingen ha den. Själva hade vi med oss en stor IKEA-lykta med en vinflaska i som blev väldigt populärt stulen flera gånger.

 

Fördrink hemma hos oss

Men kul var det i alla fall och ikväll blev det också trevligt, vi träffade grannarna till höger utanför oss när vi kom hem från ett sent besök på Publix och bjöd in dem på en snabb drink innan maten. Det slutade med att vi käkade middag här, vi hade köpt fyra köttbitar i affären och de vägde 1,5 kg, amerikanska mått, så det räckte mer än väl till sju personer. Efter ett rejält glas glögg, tre flaskor vin och en margarita senare, satte sig våra grannar glatt i bilen och drog iväg till närmsta liquer shop, de var nämligen inviterade till grannarna rakt över för lite koll på tv:n och skulle ha med sig ölen, vi blev automatiskt inbjudna vi också. I love it the american way!


Jag tyckte vi hade en fantastisk ljussättning på vårt hus...

...sen körde jag gatan ner och fick syn på grannens.... 

Imorgon är det stort Lucia tåg i Ybor City, med Alicia som huvudperson, vi har införskaffat en ny videokamera för detta och jag hoppas att vi kan lyckas lägga ut en film på youtube, men lovar inget, våra tekniska kunskaper är sammanlagt någonstans på stenåldersnivån.

Luciatåget är idag 12/12, lyckade inte komma in på nätet igår...


Kommentarer
Postat av: christina

Nordiskt vitt & vackert;-)det enda som lyste upp var bakljusen på bilen.... Var är allt det "amrikanska", i Laholm finns det minsann "flygande renar" över hustaken.

2010-12-12 @ 22:06:17
Postat av: Magnus

Less is more. Gäller i högsta grad juldekorationer. Det blir INTE automatiskt vackrare ju mer det blinkar och ju mer färger man har på lamporna. Tycker därför ert måttligt utsmyckade hus är stiligast och smakfullast, bara snön som fattas....

2010-12-13 @ 10:11:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0