Kött, säng, telefon....

Idag blev det kolgrillat kött till middag, ja det var ju gasolgrillen som vanligt då, men köttet var mer a la kol. Flängande dag igen, som vanligt, vilken avslutades med väldigt sen middag och Tommy hade annat att göra så jag erbjöd mig att grilla köttet. Vet ni om att det börjar brinna när det är fettränder i köttet för att det ska bli lite mörare? Jag visste det inte, förrän lågorna stod höga kring den Nybergska grillen, skit också! La upp bitarna på övre grillen varpå Tommy spydigt påpekade att det fortsatte faktiskt att grillas där också, man måste stänga av grillen för att det ska sluta grillas. Petitesser, typiskt manligt!

 

Jakten på en ny säng har startat, det strider ju mot alla våra gener som möbelhandlare att behöva köpa något till affärspris, men nu har vi siktat in oss på en tempur-säng och de rackarna kör ju med kartellpriser, vilket öde som drabbat oss, här verkar vi inte kunna hämta hem något. Har varit inne i ett antal affärer, men allt de kan locka med är gratis kuddar, så Tommy sitter redan och räknar på kuddar, madrassöverdrag, gratis frakt och så ska de förstås bära ner vår befintliga säng från ovanvåningen, omonterad, till gästrummet.  Om två veckor kommer Ing-Marie och Nisse så då måste det vara klart, annars får de sova på uppblåsbara madrasser, det är det öde som väntar alla barnfamiljer som kommer., eller i alla fall barnen som kommer.

 

Alicia ska börja träna friidrott i nästa 9-veckors period av skolidrott, men vi fuskade ju lite grann med vaccinationsintyget så detta måste genast rättas till, annars får hon inte börja och på måndag drar det igång. Placerade därför hela familjen i bilen + Ida och for iväg till kliniken där man kan få gratis vaccination, härligt med BbD klockan fem en fredagseftermiddag, grrrrr.  Röda linjen hela vägen vilket innebar att vi var framme kvart i sex och minsann om inte öppettiderna var från åtta till halv fem, kunde ju varit klokt att kolla detta innan. Dumkopf! När vi ändå var i närheten for vi inom och köpte en iphone till Tommy och jag bara gillade minen på killen bakom disken och hans kommentar; ”Lever du ihop med all de här tjejerna?” Alicia, Ida och Antonia ser ut som tripp, trapp, trull och absolut som syskon så jag kunde ju förstå hans undran, men Tommy förklarade att Ida hörde till en annan familj. Detta uppfattade han som att hon ändå hörde till vår familj för någon fråga senare bad han henne fråga sin ”faster”.  Han blev på väldigt kort stund bästa kompis med Tommy sedan de kommit överens om att de båda gillade europeisk fotboll och Tommy fick alla web -adresser som går att få för att få in precis alla kanaler med soccer. Tack så mycket tyckte jag, men han bara blängde och gensvarade ”Ge mannen en break, han bor ihop med fyra kvinnor, hallååååå, gå iväg till en mall och handla och lämna honom ifred”. För en gångs skull en vettig åsikt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0