Pride festival

Ny tur till Ikea idag, köpte nytt, stort bord den här gången samt en helt äkta, illaluktande kohud. Vände upp och ner på hela lagret innan jag lyckades hitta just den jag ville ha, besvärlig människa man är. Hade bestämt mig för att överraska Tommy med även en färdig hall så halv sex ikväll stack jag och Antonia iväg till Ross, hittade inte DE kuddarna som skulle passa perfekt på det stora svenska varuhuset men Ross hade dem förstås. Tyvärr har de en massa andra grejor också så den lovade tacomiddagen klockan sju för de stora tjejerna bara rann förbi och halv åtta ringde Alicia och frågade var vi höll hus egentligen. Var ju tvungen att hitta komplement till morgondagens fest, trots Manges mycket kreativa förslag med Tommy som svampbob och Andys originella idé att få på honom en blå kropsstrumpa och vit rånarluva för att förvandlas till en tops, kände jag att nja, trooooor inte det går så bra. Nu ska vi äntra scenen som Ceasar och Cleopatra, jag har min ständiga vana trogen lånat halva uppsättningen av Carina, vad skulle vi göra utan våra svenska vänner? Ja, ja, foto kommer. Kanske.



Hallen 

Dagen började med Pride-festivalen på Antonias skola där alla skulle vara utklädda till en bokkaraktär, Alicia slapp lindrigare undan, hon skulle bara bära ett rött plagg för att visa att Benito var en drogfri skola. Vi har ju bara fem prinsessdräkter hemma i Sverige, men vad hjälper det, när de är så långt bort? Inhandlade en ny för den facsionabla summan av 15 dollar och vips var minstingen en riktig prinsessa. Var väldigt intressant att se hur mycket jobb vissa lägger ner på dessa dräkter och parader men skönt för barnen att få en avkoppling, skolan är tillräckligt jobbig som den är.

 

My little princess


och det gula, snabbt rörandes, är Svampbob, alias Olle-vill-inte-vara-med-på-bild


Det visade sig att Carinas Olle och Mias Alva också fått pris som månadens elev, förutom tidigare nämna priser ingick det även ett klistermärke att sätta på bilen typ ”Jag är stolt över att vara månadens elev på Pride”, här hycklas det minsann inte när man lyckas. Känns extra bra att visa vad de svenska tioåringarna går för här i Tampa! Heja Sverige!


Måste visa min halloween dekoration, kolla in pumporna. Alicia och Ida tillhör de vanliga inventarierna.


Tacokväll


Kommentarer
Postat av: Charina o Kjell Åkermark

Hej på er, Tommy o Patricia och även Antonia och Alicia!! Tack för senast! Så fint ni har inrett ert hus! Nice!! Nu har vi beställt en ny resa till Tampa i april. Samla på er, så kommer er svenske "handyman" och tittar in!Men vad vi kunde se på bild, så har ju Tommy en egen sådan nu, eller??? Ha en trevlig Hallowen och parta på nu!! Kramar från Åkermark seniors!

2010-10-30 @ 16:44:43
Postat av: Annette

Hej.

Du e inte bara duktig på att skriva, inredning ligger för dig också. Mkt snygga möbler och fina detaljer runt omkring. Pride festival på Antonias skola nice:) Det har de i Stockholm med, fast i annan tappning ha ha. Ha en trevlig helg och krama kidsen från mig. Hälsa Tommy välkommen hem:) Många kramar från ett något varmare sverige 13,5 grader

2010-10-30 @ 19:42:29
Postat av: Anonym

Hej.

Du e inte bara duktig på att skriva, inredning ligger för dig också. Mkt snygga möbler och fina detaljer runt omkring. Pride festival på Antonias skola nice:) Det har de i Stockholm med, fast i annan tappning ha ha. Ha en trevlig helg och krama kidsen från mig. Hälsa Tommy välkommen hem:) Många kramar från ett något varmare sverige 13,5 grader

2010-10-30 @ 19:43:13
Postat av: Camilla Lilja

Hej på er! jätteroligt att följa din blogg Patricia! allt verkar ju bra med er, ha det bra! kramar Camilla

2010-10-31 @ 11:15:21
URL: http://feliciaafoto.blogg.se/
Postat av: Magnus

Va mysigt och gött ni har det! Kollade på din halloweendekoration i köket. Måste säga att jag gillade förra årets version bättre, den du satte i taket med hjälp av mixern :-)

2010-10-31 @ 13:21:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0