Adventure Island

Herregud, vad jag är trött! Och det i sin tur beror på att vi idag bestämde oss för att ta helt ledigt. För att riktigt komma hemifrån datorns snärjande garn och letande efter bilar och möbler och allt vad vi ständigt söker efter for vi iväg till Adventure Island. Detta är systerparken till Busch Garden men istället för djur och karuseller finns det här bara vattengrejor. Det är rutschkanor i alla format man bara kan tänka sig och konstgjorda stränder och pool med konstgjorda vågor och hopptorn och lekplatser med olika vattengrejor. I sann amerikansk anda är samtliga inventarier målade i rosa, grönt, gult, lila och andra pastellfärger, vilket får alltihop att se ut som en stor, glittrande och överfull godispåse. Som vanligt är de makalösa på att ta betalt, 160 dollar för familjen att gå in och då köpte jag ändå biljetter på nätet och angav att vi var medborgare i Florida, då sparar man några dollar. För att få nöjet att ställa bilen på deras parkering får man punga upp med 12 dollar. Arkitekten som anlade denna måste varit antingen full eller galen eller bådadera, den är rena bergochdalbanan och jag kände ett lätt sug i magtrakten när vi körde in på den. Eftersom man inte kan bära med sig något mellan de olika attraktionerna och givetvis inte kan ha något med sig när man åker dessa, tvingas man hyra ett skåp, storleksmässigt hälften mot de man kan
stoppa i en tio-krona på Maxi, för också den fabulösa summan 12 dollar.



 

I vilket fall som helst hade vi en supertrevlig dag och efter morgonens sedvanliga kivstund mellan våra ätteläggar, där dagens projekt hotades att ställas in, var det lugnt och fint även på denna fronten. Som ett brev på posten började de dock omedelbart så fort de äntrat bilens baksäte för hemfärd, så förvånande! Vi hann inte mer än heller sätta oss i bilen så öppnade himlen sig och det började störtregna och åska, vi som haft ett sådant kanonväder hela dagen.

 

Is, färgämnet och smakämnen, att det kan vara så gott.

Till och med Tommy som är en försiktig general så fort det rör sig om saker som gungar, svänger eller roterar, klättrade de fyra trapporna upp i ett torn för att sedan forsa neråt i ett stort traktordäck, vet inte vem som blev mest imponerad, jag eller ungarna. Annars var min favorit en lång ränna i vilken man även där kunde åtnjuta ett traktordäck och petandes ner rumpan i hålet passade det perfekt att lägga armarna bakom nacken och sedan gunga sig med den stillsamma forsens hjälp, runt och runt. Fick mig att inse vikten av att snarast påbörja byggandet av vår pool, värme och vatten är en oslagbar kombination.

 

Bildbevis, han ÄR i vattnet!

Annars har vi hittat en ny diskriminering av oss stackars invandrare, vi håller nämligen på att kolla försäkringar på den där bilen som vi aldrig heller lyckas köpa. 500 dollar per år, lät ju riktigt rimligt, OM du är i besittning av ett amerikanskt körkort alltså, vilket vi ju inte är. Dessutom måste du ha haft sagda körkort i minst tre år, annars kostar försäkringen plötsligt 1400. Eftersom vi inte har någon kredithistoria kan vi inte få något kreditkort på banken, eller någon annanstans heller för den delen och vårt debitcard kan vi inte ens använda till att hyra en dvd film för en dollar. Vi blev ratade när vi betalade vår försäkring på huset och hamnade då på en nia, på en skala från ett till sexton. Så mycket är cash värt här.

 

Alicias rum börjar likna någonting som nästan är färdig.

Dagens bästa: Att känna sig väldigt smal, trots iklädd skavande bikini, varthän man än tittar vibrerar och dallrar det, mestadels från kvinnor i alla möjliga åldrar och man förstår att det behövs hyllmeter med klädstorlekarna 4XLarge.

 

Dagens sämsta: Föräldrarna till de barn som endast med möda lyckas komma i och ur traktordäcken, för att de redan i sju-åtta årsåldern är så abnormt feta att de måste ha vuxenbaddräkter på sina barnkroppar. Dessutom står dessa föräldrar, väntandes med de literstora refillbägarna, fulla med läsk och slash och närmast öser ner i halsen på barnen mellan åkturerna, måste väl ändå vara snudd på barnmisshandel?


Kommentarer
Postat av: Maria

Låter som ni har haft en härlig dag i värmen! :)

2010-09-27 @ 04:49:05
Postat av: Magnus

Alltså, bilden på Tommy är ett fotomontage (Photoshop?). Annars skulle vi väl sett hans, förvisso tunna, ben i vattnet under badringen, eller hur? Således, myten om Tommy som badkruka lever fortfarande! Magnus Mythbuster

2010-09-27 @ 17:22:58
Postat av: Anna

Haha, vilken tur att bildbevis existerar på far i vattnet!!!=) Jag kanske ska släppa lite på Vincents kost, har precis lyckats övertala mig själv att det är ok att ge honom vindruvor (så söta så söta)...

2010-09-29 @ 21:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0