Svenskbesök

Oj, nu har det visst gått ett tag igen men det är tyyyyp väldigt fullt upp här. Vi fick lite mer tid tillsammans med Andy och Lena, men kunde tyvärr inte följa med på den paddeltur de gjorde i träsket, vilket de deklarerade vara resans hitinstilla höjdpunkt. Ska dock försöka göra denna tur till helgen om allt går som det ska. Ungdomarna lämnade oss på onsdagen, efter att jag släpat med Lena på ett zumba-pass och återlämnat henne i bäftande tillstånd, skönt att se att en vältränad 25-åring även hon kan bli trött efter en timmes hårdkörning.


Tror att Andy är genuint lycklig, fast vid ölpumpen vid lunchdags. Lena ser inte så ledsen ut heller...
 

Väldigt bra foto, men för första gången fick vi (Andy) syn på en alligator precis vid bryggan, han lyckades dessutom pricka in en sköldpadda och en pelikan som just svalde en fisk också, rena naturupplevelsen här ute.

Vi behövde dock inte känna oss ensamma särskild länge, framåt eftermiddagstimmarna anlände skaran Bengtsson/Alltorp med avkomma och respektive, vi blev fullt hus men hade det väldigt mysigt, lite som att bo i kollektiv. De levde sitt liv på dagarna och vi vårt och så hade vi trevligt ihop på kvällarna, superbra. ”Barnen” for under tårar hem i lördags så nu är det bara gamlingarna kvar. Lägligt nog bjöd Carina och Fredrik ut oss på båttur precis när de kom tillbaka från flygplatsen så alla sorger glömdes snabbt under inflytande av sol, vatten, glimrande reflexer och lite guldgula, bubblande droppar. En jättemysig lördagseftermiddag som vi följde upp med ett dopp hos Norman och Francin som frikostigt bjöd in oss att utnyttja deras pool. Lördagskvällen avslutades på Stonewood, en supert restaurang där jag konsumerade en av de bästa tonfiskbitar jag någonsin haft lyckan att låta smälta på tungan. Familjen Åkermark fortsate sin båttur efter att de droppat oss med påföljd att Fredrik fick ett lätt solsting och tog det väldigt lugnt på kvällen, som trots det blev väldigt trevlig på nämnda restaurang.  

Torsdag morgon, det första Sanna gjorde var att slita upp paketen med barnvagnarna som kommit och börja montera.

Ha-ha avslöjad, VEM slet åt sig skvallertidningen som låg på bordet...? Hint, jag fotade....

Innan middagen, Toni på stolen, sen Kimman, Peter, Syrran, Victor, Tomas och Sanna.


Av någon märklig anledning var pojkarna jämt församlade i uteköket.

Jaha, det där met att ta kort från telefonen..... Mysig båttur i alla fall.

Jo, man blir lätt törstig till sjöss, Carina är alltid klok nog att ladda upp kylväskan med lite bubbel.

Tommy och Peter i bubblet, Toni på väg i "kalla" poolen, bara 25 grader.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Vilka härliga bilder! Just nu är det snöblandat regn och halv storm hemma i Hässleholm. Medger gärna att det hade varit mycket trevligare att vara hos hos er och njutit av såväl er familjs värme som Floridas dito. Å andra sidan hade vi en fantastisk resa full av upplevelser i Peru & Bolivia. Må så gott allihopa.

2011-03-10 @ 15:15:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0