Nu bubblar det från öronen

Nu har cet varit lite slött med bloggandet men sanningen är att livet varit för stressigt för att ens tanken på att sätta sig ner och skriva några rader för sitt eget höga nöjes skull har försvunnit i en dimma av, inte vinångor, men väl ångestångor, att sova sex timmar per natt har verkat mer lockande. Lite kaos på jobbet i kombination med mycket kaos på jobbet är grunden till detta, mer info kommer senare, men lite synd är det eftersom jag i vanlig ordning författar en massa bloggar i huvudet varje dag, men hinner de inte ner på papper  i sammaledes dag, försvinner de också upp i rök och  lämnar bara ett obegripbart töcken efter sig.


Jenny o Maja på båttur
 

Men familjen Palmgren befinner sig just nu i Florida och i torsdags åkte jag halvvägs till Orlando för att plocka upp Jenny, Maja och Emil, ditskjutsade på Lasses väldigt korta lunchrast från intersports stora konferens, på ett gyllene M som råkade befinna sig just där. Har jag berättat om mitt försök att göra slingor i håret? Antagligen inte, eftersom jag å det starkaste försöker förtränga detta, i och för sig rätt omöjligt i och med att jag konfronteras med min spegelbild minst sju-åtta gånger varje dag och då bara kan inse att slingor här=toning. Och är du råttfärgad med begynnande gråhårighets å färgar man det askblont. Enligt deras karta alltså, i verkligheten blir det RÖTT och min vansinnesblick när jag stirrade på spegelbilden efter att hårfrissan försäkrat mig om att det skulle ljusna när det torkade, fick henne att genast lägga i ett par stråk av vätesuproxid för att dämpa de värsta skadorna. Men skadan är ju skedd och trots uppriktiga förmaningar från vännerna här var det ju alltjämt kul att höra Jennys första kommentar, innan ”hej”, ”Nej, men du har ju blivit rödhårig”. Med en sådan inledning kan det ju bara bli bättreJ och bra hade vi det, hela helgen, trots att vi i vanlig ordning blev strandsatta i skiilaken och vi fick stressa iväg på fotbollsmatch med Alicia på lördagen, besked om den matchen kom redan på fredagen och det var bara en timmes körning.



Nej, ingen bild på Alicia, försökte bara fånga linjedomaren som hade hår ner till ländryggen, indelat i minst fem sektioner.

Fantastisk organisation, skulle börja klockan ett men kom inte igång förrän tjugo över och inte en minuts uppvärmning och rättvis fördelning också, Alicias lag hade tränat ihop tre gånger och motståndarlaget i tre år. Målvakten hatade sin position och det närmsta hon varit målburen innan var på en tv-match för Grekland-Holland och då touchade hon säkert rutan, vilket hon inte gjorde med bollen i den här matchen.  Den stackars utplacerade tonåringen kunde dessutom inte göra ett utskjut, utan coachen skrek hela tiden ”give the ball to Alicia”, som placerad som back knappast nog kunde markera sitt missnöje, men ändå tappert kämpade på i denna slaktmatch som tack och lov avslutades efter genomförda åtta-noll. Som en liten kuriosa kan jag nämna att ”traveling team” coachen idag medelst sin dotter låtit meddela att han gärna ser att Alicia kommer och testar en träning med dem på onsdag för att se om hon gillar det, han tycker att hon platsar i hans lag istället.  Forts följer….

 

Men för att återgå, såååå himla mysigt med svenskt besök och Antonia var förstås himlastormande lycklig över första svenska kompisbesöket i form av Maja. På fredagen var det stor uppslutning, av svenskar, på Texas Roadhouse, ett supertrevligt ställe där man satt i små bås och blev beskjuten med Långben-jordnötter från grannarna, eller från barnen som vi förtänksamt nog placerade vid ett eget bord och som uppfinningsrikt kom på att uppkastning av jordnötter i takfläkten gör dubbel så stor åverkan.  Vid entrén fanns som vid vissa  fisk restauranger med akvarium, en stor disk med köttbitar, där man kunde plocka ut sin bit för senare tillagning a la personalia. 

 

På lördag är det Halloweenfest hos Kerri och Adam och det har vi ju lärt oss, här duger ingen liten mask över ögonen, eller en färdigköpt scream-dräkt, här ska det var full maskering  med sminket droppandes i floder från fejset, dräkterna kreerade  hos en professionell sömmerska och helst ska kolsyreisen bubbla  ut från öronen.

Hit ska vi på lördag, innehållet är säkert läskigare än utehållet.


Kommentarer
Postat av: Christina

VARFÖR finns det ingen bild på "ditt nya jag" ??

du kan ju alltid vara "fru Flintstone" till hallowen.Kram Christina

2011-10-27 @ 21:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0