Besök av Bengtsson/Lagerblad

Nu är det tomt i huset igen, Bengtsson/Lagerblad har dragit vidare ner mot Fort Meyers, men det blev inget tungt avsked, de bjöd nämligen in oss att fira Andys fyrtioårsdag som går av stapeln på lördag och det kunde vi inte motstå utan är nu inbokade över helgen på samma hotell som de bor på. Var några intensiva dagar men vi hann med en hel del, bland annat en tripp till Busch gardens, förstår verkligen det där med att Jessica har tre barn, för Andy var nog det största, lyckligaste barn jag har sett när det gäller karusellåkande. Jessica, Kerstin och jag fick vårt lyckorus i form av lite shopping och jag fick visa favoritställena Marshall och TjMaxx där det fyndades rejält.


Herregud vilken dålig fotograf, men med på bilden är Jessica, Kerstin, Tommy och Andy.

 

Fler lyckliga barn, Alva och Antonia hann med två intensiva timmar, inga köer gör att man hinner med en hel del på den tiden.

såhär blöt kan man bli när man åker Congo river.....

Vi har haft vida bekymmer med vår ölpump, först skulle vi förstås köpa en ny keg lagom tills att Osbyborna kom, det har vi ju gjort förut så det var relativt lätt, tom installeringen gick smärtfritt. Sedan kom ju partygatan hit och tog slut på gasen, så i måndags åkte Tommy iväg och bytte den tuben, olyckligtvis till en som det var fel på och gasen hade läckt ut lagom tills att den första ölen skulle hällas upp i tisdags. Lyckligtvis nog har vi som verkligt pessimistiska svenskar både livrem och hängslen och kunde stilla den värsta törsten med rätt brygd fast i flaska. På onsdagen gav Tommy och jag oss ut för att byta flaska igen, långt nere i Tampa var det och inte i de bästa kvarteren precis. Vi hade ett snabbt stopp på McDonalds och i den lokalen var vi rätt ensamma om att inneha en ljus hudfärg, den enda jag såg i samma hudton var en man på närmare två meter med en fantastisk hårman. Han var vältrimmad som en simmare, iklädd minimalt korta jeansshorts, rosa, tajt tröja, snygga solbrillor och ett par bröst som Dolly Parton hade varit stolt över. Väl hemma igen gick inte gasflaskan att koppla in så vi fick kalla in grannen Bryan pilot som med glädje hjälpte till både med montering och avsmakning och männen lämnade inte närområdet kring pumpen förrän tre timmar senare.

 

Körde Alicia till bussen idag, den officiella anledningen var att hon var sen för att hon varit trevlig mot våra gäster under frukosten, den mer sanningshaltiga anledningen var att hon tillbringar ungefär 42 av de 45 minuter hon är uppe med att välja kläder, sminka sig och fixa håret. Backade nästan rakt ut på en polisbil och blev lätt skärrade när jag fick syn på två till precis bakom den första. Brian snickare hade haft inbrott i sin bil och de hade stulit alla verktyg, poliserna gick runt till grannarna och hörde om någon hade sett eller hört något. För ett antal år sedan hade vi ett motsvarande inbrott i bilen i Mellbystrand och jag tror inte ens att polisen skrev någon rapport om det och än mindre var de ute på plats, viss skillnad här. Fast å andra sidan är de väl vana vid att besöka vår gata, Norms granne var ju droghandlare så där har de gjort två razzior och Brians grannhus beboddes av en kvinnlig advokat vars man satte sig i bilen varje dag och körde iväg till sitt jobb, trodde hon alltså, han var också droghandlare så en dag tittade polisen in och snöt honom också. Hon, grannladyn, tyckte det var så pinsamt så hon sålde huset och flyttade. Det inte Norm vet om våra grannar är inte värt att veta.

 

Vi har förstås varit ute med båten också, men vädret har inte varit helt på vår sida men bilder kommer så småningom. Jag har fått den stora äran att lägga till vid bryggan varenda gång men både brygga och båt är förhållandevis hela ännu. Tog även en ensam premiärtur och hämtade Alicia hos Åkermarks, det gick fint och jag fick bara ett motorstopp. Det ska nog bli sjöman av mig också, snart fattas bara skepparmössa och ankar tatuering på armen.

Stolt kapen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0