Nelo personalen har anlänt

När vi gick på semester i fjor gav vi personalen en kombinerad sommarpresent och julklapp, nämligen en utbildningsresa till Florida. Väntan var som en enda lång graviditet, nio månader men i fredags var det dags så vi for ut till flygplatsen för att dels hyra vårt transportfordon, en oerhört ful och klumpig Ford E350, men den tar 12 personer så den fyller sitt syfte och dels möta gänget. Allt gick enligt planerna, förutom att Mirre och Josefin missade sitt anslutningsplan i Atlanta, men eftersom de skulle kommit två och en halv timmer tidigare än resten, blev det ganska bra tidsmässigt, de kom med ett senare plan, anlände nästan samtidigt och vi slapp rusningstrafiken både dit och hem. Kul att se alla igen, även om det inte var så länge sedan sist, men det fick bli en kort kväll med bara hämtpizza hos oss, sen fick det trötta gänget dra till hotellet och lägga sig.

 

Av någon lustig anledning hamnade herrarna i baren.

Lördagen tillbringade vi på St Pete’s lilla marknad där diverse avsmakning av kettlecorn och olivröror låg till grund för en hel del inköp. Sen blev det stranden och alla utom Tommy badade, han tycker fortfarande att 25 grader i vattnet är för kallt, men t o m jag var i och tyckte det var skönt så det vet i katten om det ändå inte var varmare, jag är ju annars också en badkruka utan dess like. Avslutningsvis var det barbeque på Nybergs residens och lite senare på kvällen tittade även Carina och Fredrik in och sen ramlade Nordbergs också in när de återlämnade Antonia, så vi var ett stort glatt gäng. Alla var reglementsenligt klädda i vita t-shirts med texten: Paris, London, Barcelona, FLORIDA och även vi förärades tröjor, dessutom mottog vi varsitt förkläde, i LÄDER och burkar med äkta Vittsjöluft. Lösgodis och ostbågar fanns också med, vilken fest! Tommy fick för övrigt en extra present, men den var från brorsan, ett alldeles eget diplom......

 


Monica, Alicia och Jenny, resten av gänget i bakgrunden.

På stranden

Vi fattade inte varför alla hade vita t-shirts på sig....

Förrän vi såg baksidan:)

Idag var det kanotpaddling på Hillsborough river, Maggan fick tvingas ner i kanoten och vårt första dramatiska möte var med en nästan tre meter lång alligator, men den missade hon, vilket inte är så märkligt när man nu blundar hela tiden. Fast hon fick upp ögonen så småningom och vi hade två fantastiska timmar i ”djungelns” tystnad, bara avbrutna av ett och annat skrik när spindlar trillade ner på våra döttrar. Vi hade fullt sjå med att hitta fikabröd efter avslutad paddling, ett helt gäng svenskar, det bara måste ju bli kaffe på eftermiddagen, men här firas påsken idag och bara idag, så alla affärer hade verkligen stängt. Som tur är har vi ju gamla pålitliga Walmart som har öppet 24 timmar om dygnet, alla dagar året runt, givetvis hade fler än vi insett detta så det tog oss nästan en timme att köra och inhandla två äppelpajer.  Middag ikväll på Ruby Tuesday så får vi se vad morgondagen har för spännande att föra med sig.

På väg ut i floden

Sötnosar!
Men här tog mitt batteri i kameran slut, fast sammantaget blev det nog taget ett par tusen bilder så fler foton kan dyka upp.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Kul med så STOOORT besök. Glöm inte skriva lite om själva utbildningen också - ifall någon på Skatteverket händelsevis skulle läsa bloggen. Jag är i alla fall inte den som skvallrar :-) Klantighetsdiplomet var häftigt - och välförtjänt - eller? Jo, passa på och gläd er åt det fina Florida-vädret. Jag sätter några dollar på att det är värmen och solen ni kommer att sakna allra mest när ni flyttat hem.

2012-04-09 @ 21:29:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0